Bij Standaart Tennis willen wij je enthousiast maken voor de sport en zodoende iedere tennisspeler op elk niveau verder laten ontwikkelen.  Wij willen iedereen de  technische vaardigheden aanleren zodat hij of zij op hun eigen manier zo goed mogelijk gaan tennissen. Door middel van een comfortabele leer/sport omgeving kan iedereen zich ontwikkelen op eigen tempo.

Coaching en begeleiding voor jonge talenten is eveneens een mogelijkheid en met de pupil maken we een passend programma. Samen met een team van enthousiaste trainers staan we dagelijks op de baan. Hoog in het vaandel staat plezier, passie, enthousiasme, clubgevoel, eerlijkheid, communicatie, betrokkenheid en verbinding.  

Wouter Standaart

Wouter Standaart (Sliedrecht 1976) was 7 jaar toen hij begon met tennis en sindsdien is hij verkocht aan het spelletje. Hij heeft alle jeugdtoernooien gespeeld en in de leeftijd van 16 en 18 jaar zat hij in de nationale selectie.  Hij werd Nederlands kampioen tm 18 jaar en bij de volwassenen werd hij 5x Nederlands kampioen in het dubbelspel en stond 1x in de finale van het NK. Wouter speelde lange tijd in de top van Nederland met de hoogste ranking van nr. 7 enkelspel en nr. 4 dubbelspel. Ook internationaal heeft hij mooie ervaringen opgedaan door veel toernooien te spelen.  Door zijn passie voor tennis is hij in het lesgeven gerold en daarin de KNLTB diploma’s A en B behaald. Inmiddels geeft hij al meer dan 20 jaar les aan jeugd (prestatief en recreatief ) en volwassenen. In 2016 is Wouter  begonnen als hoofdtrainer bij TV Hiaten en daar weet hij veel mensen ook enthousiast te krijgen voor dit mooie spelletje. Vanaf het zomerseizoen 2023 is Wouter met zijn tennisschool Standaart Tennis ook bij SLTC Sliedrecht aan het werk om daar niet alleen de tennistrainingen maar ook de padeltrainingen te verzorgen.

De Trainers

Dion Westerkamp
Ronald Brederije
Massimiliano Bonamore
Colin Standaart
Arnoud Standaart
Ruben Zandee